Di gigger

Gigger – Analyser och artiklar om Gigger – Dagens industri

Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om Gigger från Dagens industris redaktion. Bevaka ämnet för att hålla dig uppdaterad om Gigger.

Intresserad av ämnet Gigger? Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om Gigger från Dagens industris redaktion. Bevaka ämnet för att hålla dig uppdaterad om Gigger.

ANNONS: En vecka från konkurs till storsuccé – Dagens industri

ANNONS: En vecka från konkurs till storsuccé

29 nov. 2021 — När Claes Persson klev in som vd på Syncro Group, tidigare Gigger Group, var bolaget en vecka från konkurs. På bara några år har han tagit …

När Claes Persson klev in som vd på Syncro Group, tidigare Gigger Group, var bolaget en vecka från konkurs. På bara några år har han tagit bolaget till nya höjder. Nu etableras företaget internationellt och gör ett starkt tredje kvartal.

Gigger om Di:s kurssänkande avslöjande: ”Kravet kommer …

Gigger om Di:s kurssänkande avslöjande: ”Kravet kommer bestridas”

27 maj 2021 — Spotlightlistade frilansplattformen Giggers aktie faller på torsdagen efter en Di-artikel om hur en tidigare leverantör av sökmotoroptimering …

Gigger bemöter efter förmiddagens kursras nu i ett pressmeddelande Di:s avslöjande om mångmiljonkrav från en tidigare affärspartner hos Kronofogden och affärer med Thomas Jisander.

Mångmiljonkrav mot kursraketen Gigger – Dagens industri

Mångmiljonkrav mot hajpade frilansplattformen Gigger

27 maj 2021 — Bolaget har enligt Holdings över 7.000 aktieägare och diskuteras flitigt i populära aktiegrupper på Facebook. Nu kan Di avslöja att Gigger Group …

Frilansplattformen Gigger Group AB är en av årets kursraketer på smålistorna. Trots en nedgång de senaste veckorna är aktien upp mer än 100 procent sedan årsskiftet. Nu kan Di avslöja att en marknadsföringsfirma har ett mångmiljonkrav på bolaget och har vänt sig till Kronofogden. Di:s granskning visar även att vd:n Claes Persson har varit involverad i flera bolagskonkurser och gjort affärer med en av Sveriges mest kända bedragare – Thomas Jisander från Trustorhärvan. 

Syncro B aktie (SYNC B) – Dagens industri

för 4 dagar sedan — Giggers vd har köpt aktier för 0,6 miljoner. Vd Claes Persson har köpt 415.775 aktier i Gigger, som beräknas byta namn till Syncro Group på …

Senaste nytt om Syncro B aktie. Syncro B komplett bolagsfakta från Di.se

Gigger rasar efter Di:s avslöjande

27 maj 2021 — Frilansplattformen Gigger föll med 28 procent på torsdagen efter att Dagens industri avslöjat att en marknadsföringsfirma har ett …

Frilansplattformen Gigger föll med 28 procent på torsdagen efter att Dagens industri avslöjat att en marknadsföringsfirma har ett mångmiljonkrav på bolaget och har vänt sig till Kronofogden.

Gigger trycker nya aktier till sommarens förvärv – Dagens industri

Gigger trycker nya aktier till sommarens förvärv

19 okt. 2021 — Nyhetsbyrån Direkt•Di … Frilansplattformen Gigger förvärvade Happyr tidigare i augusti, varvid tilläggsköpeskillingar meddelades kunna bli …

Spotlight-listade Gigger erlägger tilläggsköpeskilling i form av aktier värda 5 miljoner kronor efter förvärvet av Happyr i somras.

Gigger avser köpa Cube för 75 miljoner – Dagens industri

Gigger avser köpa Cube för 75 miljoner

27 sep. 2021 — Gigger Group har ingått ett intentionsavtal om att förvärva WeAreCube (Cube), ett influencer marketingföretag i Norden.

Gigger Group har ingått ett intentionsavtal om att förvärva WeAreCube (Cube), ett influencer marketingföretag i Norden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Gigger har ingått avsiktsförklaring om att bilda samriskbolag

Gigger har ingått avsiktsförklaring om att bilda samriskbolag – vill nå nya marknader

15 nov. 2021 — Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat. Ange källa vid citering. Dagens industri är en del av Bonnier News.

Gigger har som ett led i den internationella satsningen ingått en avsiktsförklaring med Emerging Classified Ventures (ECV) om att bilda ett samriskbolag i syfte att etablera Giggers SaaS-plattformar på tillväxtmarknader runt om i världen.Det framgår av ett pressmeddelande.

Giggers skalbara och automatiserade plattformar i …

Giggers skalbara och automatiserade plattformar i kombination med en stark expansionsvilja banar väg för snabb global tillväxt och mot miljardvärdering

11 juni 2021 — Invest Talks IR-intervjuer med aktuella börs-vd:ar. Distributionspartner: Dagens Industri. Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter …

Gigger är ett bolag som underlättar tillvaron för såväl företag som för frilansare på den nya tidens arbetsmarknad. ”Gigekonomin” har utvecklats snabbt på senare år och Giggers affärsidé är att tillgodose såväl giggarnas som företagens behov. Det berättar Claes Persson, tf vd på Gigger sedan februari 2021.

Keywords: di gigger, gigger di